Park halindeki araçtaki teknolojik aygıtları çalan zanlı yakalandı

TAKİP ET

Park halindeki araçtaki teknolojik aygıtları çalan zanlı yakalandı, başlıklı haberin detayında; Şişli'de park halindeki otomobilin içinde bulunan dizüstü bilgisayar, şarj aleti, kulaklık ve not defterini çalan şahıs polis ekiplerince yakalandı. Şahsın hırsızlık olayında kullandığı aracın ise kiralık olduğu öğrenilirken, olay anı kameraya yansıdı.

Reklam
Reklam

Şişli Mecidiyeköy Mahallesi’nde saat 20.15 sıralarında park halindeki aracın içinden bir adet dizüstü bilgisayar, şarj aleti, kulaklık ve not defteri çalındı. İhbar üzerine harekete geçen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 23 güvenlik kamerasının görüntülerini inceleyerek hırsızlık zanlısının eşkalini belirledi. Olayı E.İ isimli şahsın gerçekleştiği belirlendi. Şahsın kaçtığı aracın plaka bilgileri ve telefon kayıtları üzerinden yapılan detaylı araştırmada, aracın E.İ. tarafından kiralandığı tespit edildi. Zanlı, Şişli Gülbahar Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri biten zanlı, dün sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Park halindeki araçtaki teknolojik aygıtları çalan zanlı yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Park halindeki araçtaki teknolojik aygıtları çalan zanlı yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.