Pakistan'da yolcu otobüsü devrildi: 18 ölü, 30'dan fazla yaralı

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Pakistan'ın Belucistan eyaletinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu en az 18 kişi hayatını kaybetti, 30'dan fazla kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

Pakistan’ın güneybatısındaki Belucistan eyaletine bağlı Khuzdar kentinde bir yolcu otobüsü devrildi. Olay yerine ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Feci kaza sonucu en az 18 kişinin hayatını kaybettiği, 30’dan fazla kişinin de yaralandığı belirtildi. Khuzdar’daki bir hastaneye kaldırılan yaralılardan 6’sının sağlık durumunun kritik olduğu aktarıldı.
Yerel kaynaklar, kazanın otobüsün yüksek hızla keskin bir dönüş yaptığı sırada meydana geldiğini ifade etti.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)

"Pakistan’da yolcu otobüsü devrildi: 18 ölü, 30’dan fazla yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Pakistan’da yolcu otobüsü devrildi: 18 ölü, 30’dan fazla yaralı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.