Özgün tasarımlar Tasarım Pazarı'nda olacak

TAKİP ET

Özgün tasarımlar Tasarım Pazarı'nda olacak başıklıklı son dakika haberinde; Tekstilden aksesuar ve dekorasyona kadar birçok özgün bugünden itibaren ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Reklam
Reklam

Akasya, misafirlerini 21-26 Haziran tarihleri arasında birbirinden özgün tasarımların yer aldığı Tasarım Pazarı ile tasarımseverleri bir araya getiriyor. El emeği ürünlerin yer aldığı Tasarım Pazarı’nda İster bir çanta ister ev dekorasyonu aksesuarı ister takı seçilebiliyor.
Birçok özgün tasarımın yer alacağı etkinlik Akasya giriş katındaki etkinlik alanında tüm ziyaretçilerin erişimine açık olacak. Etkinlik 26 Haziran Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Özgün tasarımlar Tasarım Pazarı’nda olacak" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan "Özgün tasarımlar Tasarım Pazarı’nda olacak" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.