Özel Eğitim Meslek Okulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Şenliği

TAKİP ET

Özel Eğitim Meslek Okulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Şenliği, başlıklı haberin detayında; Kütahya'da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulunun hazırladığı bilim fuarı açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Eğitim Bir Sen Kütahya 1 No'lu Şube Başkanı Fatih Köse'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Bilim fuarı kapsamında özel öğrencilerin öğretmenleri ile hazırladığı bilimsel faaliyetleri inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu belirten Müdür Hasan Başyiğit, öğrenci ve öğretmenlere verdikleri emek dolayısıyla teşekkür etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Özel Eğitim Meslek Okulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Şenliği" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan Özel Eğitim Meslek Okulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Şenliği başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.