Özel çocuklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli

Özel çocuklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli, başlıklı haberin detayında; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın konuşması sırasında heyecanla sahneye çıkan özel çocuklar, "Tayyip Amca seni çok seviyoruz. Seni görmek istiyoruz" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

AK Parti Kadın Kolları'nın Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali buluşması önceki gün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya Kocaeli'nin özel çocukları da katıldı. Sahnenin önünde yer alan Özlem Çukur ve Çiğdem Akbulut, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın konuşması sırasında kendisine seslendi ve sahneye gelmek istediklerini söyledi. Özel çocukların bu isteğini kırmayan Başkan Büyükakın, onları sahneye davet etti. Sahneye çıkıp mikrofonu alan çocuklar, Tayyip Amca seni çok seviyoruz. Seni görmek istiyoruz diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

Çocukların isteği karşısında duygulanan Başkan Büyükakın ise İkisi de harikalar. Evladımız şu anda heyecandan titriyor. Söylenecek çok da fazla bir şey yok. Onların yürekleri, sözleri bu memleketin gittiği yeri en güzel şekilde gösteriyor dedi.




Özel çocuklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 15.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Özel çocuklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)