Ozan Kabak'ın yeni adresi belli oldu derken başka bir dev daha devreye girdi

TAKİP ET

Galatasaray'ın genç ve başarılı stoperi Ozan Kabak'ın transferi için Juventus ismi geçerken, devreye başka bir dev daha girdi!

Reklam
Reklam

2000 doğumlu Ozan Kabak, müthiş performansıyla devlerin radarına girdi. Juventus ismi konuşulurken, İngiltere Premier Lig'den daha ciddi bir teklif yapılacağı ortaya çıktı!

İddianın sahibi İngiliz gazetesi The Sun; Arsenal, Roma, Juventus ve Inter derken Manchester United gözlemcilerinin Ozan Kabak'ı izlediğini yazdılar. İşte detaylar...

Jose Mourinho savunmada elini güçlendirmek istiyor ve Ozan'ın hava toplarındaki hakimiyeti Portekizli çalıştırıcıyı oldukça etkilemiş.

7 milyon Sterlin (45-50 milyon TL) serbest kalma bedeli olabileceğini yazmışlar ama devrede İtalyan devleri de olduğu için Galatasaray'ın kapıyı en az 20 milyon Sterlin'den (135-140 milyon TL) açacağını düşünüyorlar.

Haberin detayında, yükselen performansı sonrası Ozan Kabak ile Galatasaray'ın yeni sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu ve Sarı-kırmızılıların serbest kalma bedelini de oldukça yüksek tutacağı belirtildi.

Chris Smalling, Phil Jones ve Eric Bailly gibi isimlerden memnun olmayan Mourinho'nun, Ozan Kabak'ı alarak savunma krizine çözüm bulacağı iddia edildi.