Öyle bir müzik aleti yaptı ki görenler gözlerine inanamadı

TAKİP ET

Yıllardır müzikal enstrümanlar yapmak ile uğraşan bu birey öyle bir müzik aleti yaptı ki tam 2000 adet bilye ile inanılmaz bir sanat ortaya çıkardı. Görenler hayrete düştü, şaştı kaldı.

Reklam
Reklam

Tamı tamına 2000 adet bilyeden oluşan bu müzik aleti görüntüsüyle neredeyse bir kamyon motoruna benziyor. İnanılmaz bir ses tonuna sahip bu müzik aletini görenler çok seviyor ve oldukça ilgi çekiyor. Yaklaşık olarak 4-5 ay uğraş sonucu ortaya çıkan bu müzik aleti tamamen ahşap gövdeye sahip ve demir bilyelerden oluşmaktadır. Demir bilyelerin müzik aletinin belirli yerlerine çarparak veya dokunarak inanılmaz sesler çıkardığını görebilirsiniz. 

TAM 2000 ADET BİLYEDEN MÜZİK ALETİ YAPMAYI BAŞARDI

Yıllardır bu iş ile uğraşan bu kişi sonunda yaptığı müzik aleti ile herkesi büyülemeyi başarabildi. Yıllardır müzik aleti yapmak ile uğraşan bu kişi diğer müzik aletleriylede insanları büyülemeyi başarmıştı fakat bu son olarak yaptığı müzik aleti sanıyorum ki bu güne kadar yaptığı en ilginç ve en güzel müzik aletidir. İnanılmaz güzel ve rahatlıcı bir şekilde ses tonları çıkaran bu müzik aleti piyasaya çıkıp satılacak mı henüz bilemiyoruz fakat şunu söyleyebilir ki bu kadar emek verip çok nadir ve hassas olan bu müzik aletine kimse kıyamaz. Yaklaşık olarak 4-5 ay uğraş sonucu ortaya çıkan bu müzik aleti insanların çok büyük ilgi odağı oldu ve insanları büyülemeyi başarabildi. Müzik aletinin en güzel yanıda büyük olması ve süresiz çalışabilme özelliğidir.

Yani bir kez dokunduğunuzda siz durdurana kadar çalışabilmesidir. Bu şekilde çalışan bir müzik aletini herkes beğenir tabii ki. Şunu söylemek gerekirse biz de çok beğendik ve inanılamaz bir sese sahip olduğunu hatta ve hatta inanılamaz bir şekilde uğraşıldığını söyleyebiliriz.