Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

TAKİP ET

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kaza, Alaplı’ya bağlı Mollabey köyü yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Murat Y. idaresindeki Renault marka otomobil, Abdullah E.’nin kullandığı 67 AAB 377 plakalı Renault marka hafif ticari kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüleri Murat Y. ve Abdullah E. ile kamyonette yolcu olarak bulunan Nermin Y. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini yaptıktan sonra Kdz. Ereğli ilçesinde bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.