Otomobilin çarptığı 12 yaşındaki yaya yaralandı

TAKİP ET

Otomobilin çarptığı 12 yaşındaki yaya yaralandı, başlıklı haberin detayında; Bilecik'te seyir halindeki bir otomobilin çarptığı 12 yaşındaki kız çocuğu yaralandı.

Reklam
Reklam

Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi üzerinde seyir halindeki Hasan Basri P.’nin kullandığı 37 NZ 640 plakalı otomobil, kapalı pazar önünde yaya Esra Ö.’ye (12) çarptı. İlk olarak bir şeyi olmadığı beyan eden yaralı daha sonra ağrıları artınca durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bielcik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan çarptığı şahsın "Bir şeyim yok" demesi üzerinden olay yerinden arılan sürücü daha sonra trafik ekiplerince ifadesi alındı. Yaralının sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Otomobilin çarptığı 12 yaşındaki yaya yaralandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Otomobilin çarptığı 12 yaşındaki yaya yaralandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.