Otomobil ve TIR çarpıştı, 2 yaşındaki çocuk öldü

TAKİP ET

Otomobil ve TIR çarpıştı, 2 yaşındaki çocuk öldü, başlıklı haberin detayında; Adana'nın Ceyhan ilçesinde otomobilin ve TIR'ın çarpıştığı kazada 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, Davut O. kullandığı 80 AAR 371 plakalı otomobil Ceyhan D-400 karayolu Yılankale yol kavşağında yola aniden çıkan D.Y’nin(54) kullandığı 07 APJ 370 plakalı TIR’ın dorsesine arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi.

Kazada otomobil sürücüsü ve yanında bulunan aynı aileden eşi Songül O.(27) çocukları Hüseyin Nur(5) ve Deniz(2) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların olay yerine çağırdıkları ambulanslarla yaralılar Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan 2 yaşındaki Deniz acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tır şoförü ise D.Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Otomobil ve TIR çarpıştı, 2 yaşındaki çocuk öldü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "16.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Otomobil ve TIR çarpıştı, 2 yaşındaki çocuk öldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.