Otomobil ve motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

TAKİP ET

Otomobil ve motosiklet çarpıştı: 1 yaralı başıklıklı son dakika haberinde; Çorum'da bir ticari taksi ile motosikletin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Kaza, İnönü Caddesi Terminal Kavşak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kuryelik yapan Orhan A.’nın kullandığı motosiklet ile Yiğitcan Ö’nün kullandığı ticari taksi ışıklarda çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile motosikletten fırlayan Orhan A., yere düşerek yaralandı. Yaralı kuryeye ilk müdahaleyi trafikteki diğer sürücüler yaptı. Orhan A., olay yerine sevk edilen 112 ekibinin müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı,

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Otomobil ve motosiklet çarpıştı: 1 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Otomobil ve motosiklet çarpıştı: 1 yaralı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.