Otomobil park halindeki minibüse çarptı: 3 yaralı

TAKİP ET

Otomobil park halindeki minibüse çarptı: 3 yaralı başıklıklı son dakika haberinde; Kilis'te otomobilin park halindeki bir minibüse çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, L.A. (28) yönetimindeki 33 AFE 176 plakalı Volkswagen marka otomobil, Nedim Ökmen Mahallesi Ali Metin Dirimtekin Caddesi üzerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 79 AH 452 plakalı Hyundai marka minibüse arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü L.A. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Z.Ö. (47) ve M.E.A. (8) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansı ile Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Otomobil park halindeki minibüse çarptı: 3 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Otomobil park halindeki minibüse çarptı: 3 yaralı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.