Otomobil fiyatına güvercin
Otomobil fiyatına güvercin, başlıklı haberin detayında; Malatya'da Kernek Kuşçular Derneği tarafından düzenlenen 'En İyi Güvercin' yarışmasında birinci olan güvercin sahibine 30 bin TL kazandırdı.
Malatya'da Kernek Kuşcular Derneği, tarafından 'En İyi Güvercin' yarışması düzenlendi. Yarışma, güvercinlerin en güzel kalkış ve iniş ile havada taklalar atarak oynamaları dikkate alınarak yapıldı. Yarışmada, Serkan Karadaş'a ait güvercin birinci olurken, Ahmet Tuncel'in güvercini ikinci, Yavuz Ulupınar'ın güvercini ise üçüncü oldu. Dereceye girenlerin para ödülleri ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.
Yarışma sonrası birinci olan Serkan Karadaş'a ait kuşa, 30 bin lira verildi. Ancak Karadaş güvercinin değerinin daha çok olduğunu belirterek, güvercini satmadı.Malatya'da yetiştiricilerimizin daha kaliteli güvercinleri yetiştirmesini sağlamakGüvercin yarışmasının amacının en iyi güvercin ırkını seçmek olduğunu ifade eden Yavuz Ulupınar, Düzenlenen yarışmalarda taklacı, damcı ırkı ortaya koyarak yetiştiricileri taklacılar hakkında olması gereken kriterleri ortaya koymak. Amacımız, Malatya'da yetiştiricilerimizin daha kaliteli güvercinleri yetiştirmesini sağlamaktır. Bu ırkın en güzel özelliklerine sahip güvercini seçmek için yapılacak yarışmaların amacı ise yetiştiricilerimizin arasında oluşturulacak tatlı rekabetin yanı sıra sevgiyi, dostluğu ve paylaşımı pekiştirmektir. Herkesin desteklerini bekliyoruz diye konuştu.Otomobil fiyatına güvercin başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.02.2022 tarihinde EKONOMİ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EKONOMİ haberleri kategorisinde yer alan Otomobil fiyatına güvercin başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)