Otogaz servisinde faciadan dönüldü

TAKİP ET

Otogaz servisinde faciadan dönüldü, başlıklı haberin detayında; Sivas'ta araçlara otogaz sistemi montajı yapılan dükkanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre yangın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ata Sanayi içerisinde bir otogaz servisinde meydana geldi. Dükkanın bodrum katındaki kazandan sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu. Alevler kısa sürede etrafa yayıldı. Dumanı gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. LPG tanklarının bulunduğu depoda biriken duman, İtfaiye ekipleri tarafından borularla tahliye edildi. Dumanın tahliye edilmesi ile soğutma çalışmalarına başlandı. Polis yangın ile ilgili inceleme başlattı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Otogaz servisinde faciadan dönüldü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Otogaz servisinde faciadan dönüldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.