Otobüs şoföründen kar isyanı

TAKİP ET

Otobüs şoföründen kar isyanı, başlıklı haberin detayında; İstanbul'da kar yağışının etkisini artırmasıyla birlikte trafikte zor anlar yaşayan otobüs şoförü, rampanın tuzlanmadığı gerekçesiyle araçların yolda kaldığını söyleyerek yolun durumuna isyan etti.

Reklam
Reklam

İstanbul'da kar yağışı etkisini artırırken, sürücüler de yollarda zor anlar yaşamaya devam ediyor. Bir otobüs şoförünün yolların tuzlanmamasından dolayı isyan ettiği anlar, vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Otobüs şoförü, taksilerin ve özel araçların da rampanın tuzlanmamasının dolayı rampadan çıkamadıklarını ve yolda kaldıklarını söyledi. 'Bu yolun sürekli açık tutulması lazım' diyerek yolun durumuna isyan etti.




Otobüs şoföründen kar isyanı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Otobüs şoföründen kar isyanı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)