Osmaniye'de "15 Temmuz" resim sergisi açıldı

TAKİP ET

Osmaniye'de "15 Temmuz" resim sergisi açıldı, başlıklı haberin detayında; Osmaniye'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 5. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "15 Temmuz" konulu resim sergisi açıldı.

Reklam
Reklam

Osmaniye Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan 15 Temmuz konulu resimler alışveriş merkezinde sergilendi. Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın açılışını yaptığı sergiyle ilgili katılımcılara bilgiler veren okul müdürü Cuma Aksu, sergide 66 eserin yer aldığını söyledi.

Öğretmen ve öğrencilerin fotoğrafları kullanılarak oluşturulan yağlı tabloyla ilgili bilgiler de aktaran Aksu, 5 metre uzunluğunda 2,5 yüksekliğinde 5 bölümden oluşan yağlı tablo resmi öğretmen ve öğrencilerin fotoğrafları kullanılarak yapıldı. 15 Temmuz ruhunu öğrencilerimizde benimsetmek için böyle bir çalışma yaptık diye konuştu.

Vali Erdinç Yılmaz ise serginin açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

Osmaniye'de 15 Temmuz resim sergisi açıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 14.07.2021 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Osmaniye'de 15 Temmuz resim sergisi açıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


İHA