Osmaneli'nde iç ısıtan bir görüntü

TAKİP ET

Osmaneli'nde iç ısıtan bir görüntü, başlıklı haberin detayında; Bilecik'te soğuktan üşüyen ve kafeteryaya sığınarak sıcaktan bir masanın üzerinde uyuya kalan kediyi kimse rahatsız etmedi. Hatta o masaya hiç kimse oturmadı.

Reklam
Reklam

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde geceleri kendini iyiden iyiye hissettiren soğuk havadan üşüyen bir kedi ısınmak için bir kafeteryaya sığındı. Burada bir masanın üzerine çıkan kedi içerisinin sıcaklığında masa üzerinde uyuya kaldı. Kafeterya sahibi sıcaktan uyuya kalan kediyi rahatsız etmezken, işyerine gelen müşteriler de kedi rahatsız olmasın diye başka masalara oturdu. Müşteriler, cep telefonları ile sevimli bir şekilde uyuyan kedinin bol bol fotoğraflarını çektiler.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Osmaneli’nde iç ısıtan bir görüntü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Osmaneli’nde iç ısıtan bir görüntü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.