Osmaneli'de polis asayiş ve trafik denetimi yaptı
Osmaneli'de polis asayiş ve trafik denetimi yaptı, başlıklı haberin detayında; Bilecik'in Osmaneli ilçesinde polis tarafından geniş çaplı asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdi.
Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayiş ve yol uygulamalarını rutin bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda polis ekipleri ilçenin giriş ve çıkışların da asayiş ve yol uygulaması yaptı. Ekiplerin rutin olarak yaptıkları uygulamada araç ve içindeki şahısları incelendi. Ekipler yaptıkları denetimlerde, sürücülerin ehliyet ve araç bilgilerini kontrol ediyor. Ayrıca ekipler araç içindeki kişilerin de kimlik kontrolünü yaparak GBT sorgulaması yaptı. Yol kontrollerini sürdüren ekipler, yol uygulamaları sırasında özellikle emniyet kemeri konusunda sürücüleri ikaz ederek, her araç sürücüsüne genel trafik kuralları hakkında kısa bilgilendirme yaptı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Osmaneli’de polis asayiş ve trafik denetimi yaptı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.08.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Osmaneli’de polis asayiş ve trafik denetimi yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.