Osman Gazi Köprüsü'nde kış lastiği tedbiri

TAKİP ET

Osman Gazi Köprüsü'nde kış lastiği tedbiri, başlıklı haberin detayında; Yalova Valiliği'nden yapılan açıklamada, Osman Gazi Köprüsü, İstanbul istikametine giden araçlara kış lastiği zorunluluğu getirildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili Yalova Valiliği yazılı açıklamada bulundu. Kış tedbirleri nedeniyle yapıldığı belirtilen açıklamada, Bölgemizde ve İstanbul da devam eden kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, Osmangazi Köprüsünden İstanbul istikametine gidişler sadece kış lastiği olan binek araçlara açık olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur denildi.




Osman Gazi Köprüsü'nde kış lastiği tedbiri başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Osman Gazi Köprüsü'nde kış lastiği tedbiri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)