Orta refüjlerde bitki ve ağaçlandırma çalışması

TAKİP ET

Orta refüjlerde bitki ve ağaçlandırma çalışması başıklıklı son dakika haberinde; Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezindeki orta refüjlerde bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Reklam
Reklam

Sulama sistemleri yer altına alınan ve ışıklandırma çalışmaları da tamamlanan orta refüjler, gerçekleştirilecek bitkilendirme ve yeşillendirme çalışmalarının tamamlanmasıyla vatandaşların hizmetine sunulacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları tarafından ayrıca Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı önünde yer alan Dikey Bahçe’de de temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi. Bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmaları Akasyaaltı mevkisi ile Organize Sanayi Bölgesi arasında gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Orta refüjlerde bitki ve ağaçlandırma çalışması" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Orta refüjlerde bitki ve ağaçlandırma çalışması" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.