Ormanspor sezonu açtı

TAKİP ET

Ormanspor sezonu açtı, başlıklı haberin detayında; Hentbol Erkekler Süper Ligi'e yükselen Eskişehir Ormanspor, 2021-2022 sezonunun hazırlıklarına dün yaptığı çift antrenman ile başladı.

Reklam
Reklam

Ağırlıklı olarak kros ve vücut egzersizlerinin olduğu antrenman sabah ve akşam olmak üzere çift seans halinde gerçekleşirken, ilk gün Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü Kocakır yerleşkesinde tamamlanmış oldu.

Kros bölümünde 6 kilometre koşan oyuncuların istekli ve hırslı oluşu gözden kaçmadı, antrenmanda Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonasında milli takım kadrosunda yer alan Ali Can Göçmen ve Ramazan Mutlu yer almadı.

Ormanspor bugünü ise tek antrenman ile tamamlayacak. 30 Temmuz 2021’de ise yine Kocakır yerleşkesinde resmi sezon açılışı için yönetim, sporcular ve teknik heyet akşam yemeğinde bir araya gelecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ormanspor sezonu açtı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Ormanspor sezonu açtı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.