Ordu'da uyuşturucu operasyonları

TAKİP ET

Ordu'da uyuşturucu operasyonları, başlıklı haberin detayında; Ordu'da uyuşturucu maddelere yönelik yapılan denetimlerde toplamda 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Reklam
Reklam

Ordu’nun Ünye ilçesinde, Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüpheli bir şahsa ait ikamette yapılan aramada 18 gram sentetik kannabinoid, 61 gram esrar maddesi ile dikili vaziyette olan 3 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli bir şahsa ait ikamette yapılan aramada, 400 gram esrar maddesi ile dikili vaziyette 124 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ise bir şahsın ikametinde yapılan aramada 5 gram sentetik kannabinoid ele geçirilirken, toplamda 4 şahıs hakkında cezai işlem uygulandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ordu’da uyuşturucu operasyonları" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Ordu’da uyuşturucu operasyonları başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.