Ordu'da minibüsün çarptığı çocuk öldü

TAKİP ET

Ordu'da minibüsün çarptığı çocuk öldü, başlıklı haberin detayında; Ordu'nun Altınordu ilçesinde minibüsün çarptığı 7 yaşındaki çaptığı çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Kaza, Bucak Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlhan Sağlam idaresindeki 52 S 0145 plakalı minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki Türkan Zilan Yılmaz isimli çocuğa çarptı. Kaza sonrası ağır yaralanan çocuk, olay yerindeki bir araç ile Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ordu’da minibüsün çarptığı çocuk öldü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Ordu’da minibüsün çarptığı çocuk öldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.