Ordu'da inşaatlardan hırsızlık yapan 5 kişi yakalandı

TAKİP ET

Ordu'da inşaatlardan hırsızlık yapan 5 kişi yakalandı, başlıklı haberin detayında; Ordu'da inşaatlardan hırsızlık yapan 5 kişi yakalandı.

Reklam
Reklam

Altınordu ilçesinde meydana gelen olayda, inşaattan hırsızlık gerçekleşmesi üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Jandarma Asayiş Timler, 5 kişiyi hırsızlık eylemlerinde kullandıkları araç ve malzemelerle yakaladı. Suçlarını itiraf eden şahıslar mahkemeye sevk edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ordu’da inşaatlardan hırsızlık yapan 5 kişi yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Ordu’da inşaatlardan hırsızlık yapan 5 kişi yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.