Ordu'da 64 kişiye korona virüs cezası

Ordu'da 64 kişiye korona virüs cezası, başlıklı haberin detayında; Ordu'da bir hafta içerisinde 64 kişiye korona virüs tedbirlerine uymamaktan ceza uygulandı.

Ordu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 12-25 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde 1 kişiye emre aykırı davranıştan, 1 kişiye dilencilik yapmaktan, 5 kişiye sarhoşluktan, 2 kişiye gürültü yapmaktan, 1 kişiye havai fişek atmaktan ve 64 kişiye de korona virüs tedbirlerine uymamaktan idari ceza uygulandı.

Ayrıca değişik suçlardan aranması olan 64 şahıs çalışmalar neticesinde yakalanırken 37’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ordu’da 64 kişiye korona virüs cezası" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Ordu’da 64 kişiye korona virüs cezası başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.