Önlerine çıkan anne ve yavru ayıyı ormana sürdüler

TAKİP ET

Önlerine çıkan anne ve yavru ayıyı ormana sürdüler, başlıklı haberin detayında; Karabük'te seyir halindeki otomobilin önüne çıkan anne ve yavru ayı, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Reklam
Reklam

Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Sarıçiçek mevkiinde seyir halindeki otomobilin önüne anne ve yavru ayı çıktı. Sürücü bir taraftan cep telefonu ile o anları kaydederken, bir taraftan da anne ve yavru ayıyı ormanlık alana kadar sürdü. Anne ayı dik yamaçtan hızlıca ağaçlık alana girerken, yavru ayı ise bir süre yamaçtan çıkmak için mücadele verdikten sonra annesinin arkasından gözden kayboldu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Önlerine çıkan anne ve yavru ayıyı ormana sürdüler" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Önlerine çıkan anne ve yavru ayıyı ormana sürdüler başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.