Önce hoş geldin deyip sonra uyardılar

TAKİP ET

Önce hoş geldin deyip sonra uyardılar, başlıklı haberin detayında; Polis ekipleri, Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yük yüze eğitime başlayan öğrencilere önce hoş geldin ikramında bulundu ardından terör faaliyetleri konusunda uyarısı bildiriler dağıttı.

Reklam
Reklam

Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesinde yüz yüze eğitimin başlaması ile yurdun birçok bölgesinden ve yurt dışından Sivas’ı tercih eden öğrenciler Sivas’a gelerek okulları ile tanıştı. Sivas’ın Şarkışla ilçesinde polis ekipleri, dışarıdan eğitim almak için ilçeye gelen üniversite öğrencilerine hoş geldin diyerek terör faaliyetleri konusunda bilgilendirmede bulundu. Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu girişinde kurulan platformda öğrencilere meyve suyu, kek ve kolonya ikram edildi. Ardından özellikle terör faaliyetleri konusunda uyarıcı bilgi notları dağıtıldı. Öğrenciler uygulamadan memnun kaldıklarını belirttiler.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Önce hoş geldin deyip sonra uyardılar" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Önce hoş geldin deyip sonra uyardılar başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.