Ömer Bayram'a önce tepki sonra destek

TAKİP ET

Ömer Bayram'a önce tepki sonra destek, başlıklı haberin detayında; Galatasaray-PSV maçında sarı-kırmızılı futbolcu Ömer Bayram'a oyundan çıkarken bir kısım taraftarlar tepki gösterirken, bir kısım taraftarlar da lehinde tezahüratlarda bulundu. Teknik Direktör Fatih Terim de oyuncusuna çıktıktan sonra sarılarak destek verdi.

Reklam
Reklam

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven karşılaştı. Sarı-kırmızılılarda mücadelenin 75. dakikasında Ömer Bayram oyundan çıkarken taraftarlarından bir bölümünden tepki gördü. Bir bölüm taraftarlar ise Ömer’e lehinde tezahüratlarda bulundu. Teknik Direktör Fatih Terim de 30 yaşındaki futbolcusunun kenara gelmesinden sonra oyuncusuna sarılarak destek verdi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Ömer Bayram’a önce tepki sonra destek" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Ömer Bayram’a önce tepki sonra destek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.