Olympiakos Beşiktaş maçı hangi kanalda ?

TAKİP ET

Olympiakos Beşiktaş maçı bugün saat 23.05'te Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak. UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu'nda Beşiktaş Olympiakos maçı TRT 1'de canlı yayınlanacak.

Reklam
Reklam

Olympiakos Beşiktaş maçı bugün saat 23.05'te Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak. UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu'nda Beşiktaş Olympiakos maçı TRT 1’de canlı yayınlanacak.

İŞTE OLYMPIAKOS BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER


OLYMPIAKOS: Leali, Figueiras, Da Costa, Botia, De la Bella, Romao, Martins, Elyounousi, Fortounis, Marin, Ansarifard

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosiç, Adriano, Quaresma, Atiba, Necip, Talisca, Babel, Cenk


Fikret Orman'dan Olympiakos yorumu


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda bugün oynanacak maçla ilgili dün yaptığı açıklamada iyimser konuştu. "Olympiakos'la meşke finalde karşılaşsaydık" diyerek rakibin zorlu olduğuna işaret eden Orman, Rumların İstanbul’da kurdukları ve artık Atina’da faaliyetlerini devam ettirdikleri Kurtuluş ve Beyoğluspor spor kulüplerinin tesislerini ziyareti sırasında gaetecilere açıklamalarda bulundu. Ziyaret esnasında oldukça duygulanan Orman,"İnsanlar ülke değiştiriyorlar ama kalbinin bağlı olduğu takımı değiştiremiyorlar. Bizim Yunanistan'da da Türkiye'den geçen birçok Beşiktaşlı dostumuz var. O açıdan onlarla bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Hayatımda unutamayacağım güzel bir gün geçiriyorum. Pinpon ve basket takımımızı da buraya yollarız. Burada Beşiktaşlıların sayısını arttırmamız lazım" dedi.

Karşılaşma erken final

Fikret Okman, bugün karşılaşacakları Olympiakos maçıyla ilgili olarak da "Erken karşılaşıyoruz. Keşke finalde karşılaşsaydık, isterdim. Beşiktaş kuvvetli bir takım. Olympiakos da Yunanistan'ın en önemli kulüplerinden. Kendi evlerinde kazanmak isteyecekler. Biz de kolay lokma olmadığımızı göstereceğiz" dedi.

Olympiakos Yunanistan'ın Fenerbahçe'si benzetmesinin yapılması üzerine Orman, o zaman daha da motive olmaları gerektiğini ifade etti.

"Zor bir sezon oluyor"

Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Fikret Orman, şunları söyledi: "Fenerbahçe ile Galatasaray puan olarak uzak olsalar da, son dakikada atıp galip geldiler. Zor bir sezon oluyor, zaten öyle olmasını da bekliyorduk."


Kazanacak güç bizde var

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Olympiakos karşısında kazanacak güçlerinin olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Beşiktaş, yarın deplasmanda Olympiakos ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan Ryan Babel, karşılaşmanın oynanacağı Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Şenol Güneş, ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Ardından iki yakın ülkenin futbol takımlarının karşılaşacağını belirten Güneş, "Kültür ve futbol kültürü olarak birbirimize yakınız. Rakibin önemli oyuncuları var, bizim de önemli oyuncularımız var, bu yüzden güzel bir maç olacaktır. İki takım da kazanmak isteyecektir, biz de kazanmak istiyoruz, o güç bizde var" dedi.

Adil yönetilen bir maç olsun

Beşiktaş Teknik Direktörü, hakem hatalarıyla ilgili bir soru üzerine ise şunları söyledi:

"Hakem konusunu gündeme getirerek motivasyonumu, enerjimizi harcamak istemiyoruz. Hem Olympiakos hem de kendimiz açısında adil yönetilen bir maç olsun. Diğer Şampiyonlar Ligi maçlarında da hakem hatası oldu ama Dinamo Kiev maçında ayyuka çıktı."

Babel: Çok iyi bir takımız

Siyah-beyazlı takımın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel ise Son 16 turunda ilk maçlarını oynayacaklarını belirterek, "Olumlu bir sonuç alıp, bunu İstanbul'a taşımak istiyoruz. Biz çok iyi bir takımız. Çok geniş bir kadroya sahibiz. Farklı pozisyonlarda oynayabilen oyuncularımız var. Geldiğimden bu yana gelişim gösterdiğimizi söyleyebilirim. Ligde bulunduğumuz durum çok iyi. Avrupa Ligi'nde de aynı konsantrasyonu gösterebiliriz. Avrupa Ligi maçlarında her oyuncu forma giymek ister, bu yüzden ben de oynamak istiyorum" ifadelerini kulandı.

Caner kadroda

Sporx'in haberine göre Caner Erkin, Olympiakos ile oynanacak maç için kafileyle birlikte Yunanistan’a gitti. Bir süredir sakatlandığı için tedavi gören futbolcu, Olympiakos maçının kadrosunda yer aldı. Yunan ekibi Beşiktaş maçlarına teknik direktör sıkıntısıyla çıkıyor. Siyah-beyazlılar, 7 Ağustos 2016 tarihinde Vodafone Arena’da Olympiakos’la hazırlık maçında karşılaşmış ve maçı Tolgay Arslan’ın asistinde Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle 1-0 kazanmıştı. Bu mücadeleden 2 gün sonra ise Yunan kulübü, sıkıntılı günler geçiren 41 yaşındaki İspanyol teknik direktör Victor Sanchez’in görevine son verildiğini bildirmişti. Olympiakos, kendi liginde AEK - Panionios ve Paok’a karşı kaybeden teknik direktör Paulo Bento’nun görevine son verdi. Olympiakos’u Beşiktaş’ın karşısına U21 antrenörü Vasilis Vouzas hazırlarken, yarın ki maçta da takımın başında olacak.

Olympiakos Teknik Direktörü Vouzas ise "Beşiktaş'ın kilit oyuncularını durdurmayı hedefliyoruz. Bunun ardından rakibin zayıf noktalarından yararlanarak gol atmak istiyoruz" dedi.