Olimpiu Morutan siftah yaptı!
Olimpiu Morutan siftah yaptı!, başlıklı haberin detayında; Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan, Göztepe maçında attığı golle sarı-kırmızılı forma ile ilk golünü kaydetti.
Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Göztepe’yi 2-1 mağlup etti. Mücadelenin 56. dakikasında sahneye çıkan Rumen futbolcu Olimpiu Morutan takımını 2-1 öne geçirdi. Sağ kanatta topla buluşan Morutan rakiplerini geçerek ceza sahası içine girdi ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Genç futbolcu golden sonra Teknik Direktör Fatih Terim’e sarıldı.
Bu yaz döneminde transfer olan 22 yaşındaki futbolcu böylece sarı-kırmızılı forma ile ilk gol sevinci yaşadı. Rumen futbolcu bu sezon 5’i lig, 1’i de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 6 resmi maçta görev aldı.Göztepe maçına 11’de başlayan Morutan, 84. dakikada yerini Oğulcan Çağlayan’a bıraktı.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Olimpiu Morutan siftah yaptı!" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Olimpiu Morutan siftah yaptı! başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.