Okullarında mahsur kalan öğrenciler evlerine ulaştırıldı

TAKİP ET

Okullarında mahsur kalan öğrenciler evlerine ulaştırıldı, başlıklı haberin detayında; Yoğun kar yağışının etkisi altında olan Kastamonu'nun Küre ilçesinde yolların ulaşıma kapalı olması ve yarıyıl tatilinin başlaması sebebiyle yurtlarında mahsur kalan öğrenciler, evlerine ulaştırıldı.

Reklam
Reklam

Yoğun kar yağışının etkisi altında olan Kastamonu'nun Küre ilçesinde köy yolları ulaşıma kapandı. Küre'de etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle evlerine gidemeyen öğrencilerde yurtlarında mahsur kaldı.

Okulların yarıyıl tatiline girmesi sebebiyle evlerine gidemeyen Küre Yatılı Bölge Ortaokulu ile Küre Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, ilçede bulunan yurtlarda misafir edildi.

Olumsuz hava koşulları sebebiyle evlerine gidemeyen 32 öğrenci, Küre İlçe Özel İdareye ait 1 adet greyder öncülüğünde, 4 adet arazi tipi araç ve 1 adet öğrenci servisi ile 5 saat süren zorlu yolculuk sonunda Beyalan, Çaybükü ve İğdir köylerine ulaştırılarak ailelerine teslim edildi.




Okullarında mahsur kalan öğrenciler evlerine ulaştırıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Okullarında mahsur kalan öğrenciler evlerine ulaştırıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)