Okullar bölgesinde denetimler üst seviyede

TAKİP ET

Okullar bölgesinde denetimler üst seviyede, başlıklı haberin detayında; Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Jandarma öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla okul çevrelerinde okullar bölgesinde gün boyu denetimlerini sürdürüyor.

Reklam
Reklam

İlçe Jandarma Komutanlığı ile Değirmenbaşı Karakol Komutanlığı ekipleri, çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik Eldirek Mahallesi Değirmenbaşı mevkiindeki okullar bölgesinde sabah görev alıyor. Gün boyu okullar bölgesinde asayiş, trafik, istihbarat, narkotik ile kaçakçılık ekipleri görev yapıyor. Ağaçlık alanlara da öğrencilerin ve vatandaşların girişini engelleyen ekipler, öğrencilerin güvenliği için bölgede uygulama yapıyor. Ekiplerin, eğitim-öğretim dönemi boyunca bölgede denetimleri sürdüreceği belirtildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Okullar bölgesinde denetimler üst seviyede" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Okullar bölgesinde denetimler üst seviyede başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.