Okul servislerinde korona virüs denetimi

TAKİP ET

Okul servislerinde korona virüs denetimi, başlıklı haberin detayında; Kastamonu'nun Daday ilçesinde okul servislerinde korona virüs denetimi yapıldı.

Reklam
Reklam

Daday İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yüz yüze eğitimin başlamasıyla okul servis araçlarına yönelik denetimlerini başlattı. Denetimlerde okul servislerinde korona virüse karşı alınan tedbirler denetlendi. Denetimlere Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, şube müdürleri ve okul müdürleri ile müdür yardımcıları katıldı.

Denetimler hakkında bilgi veren Daday İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, “Öğrencilerimizin sağlıklı bir ulaşım ile eğitime erişimini sağlamak amacıyla okul servislerimizin koronavirüs tedbirler ile öğrencilerimizin uyması gereken kuralları paylaştık. Denetimlerimiz eğitim öğretim sürecinde devam edecek.” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Okul servislerinde korona virüs denetimi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Okul servislerinde korona virüs denetimi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.