Okul servisi denetimleri sürüyor

TAKİP ET

Okul servisi denetimleri sürüyor, başlıklı haberin detayında; Kastamonu Belediyesi, emniyet ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri, okul servislerinde denetimlerini sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Kastamonu Belediyesi Ulaşım Zabıta ekipleri, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte okul servis araçları yönetmeliğine göre gerçekleştirdiği denetimlere kararlılıkla devam ediyor. Yapılan denetimlerde, araç arkası okul taşıt yazısı, ’dur’ levhası, otomatik kapı, yangın söndürücü, sabit yan camların güvenirliği, ilk yardım çantası, iç dış kamera, araç takip sistemi, aracın bakım onarım formu ve koltuk sensörünün kurallara uygun olup olmadığı incelemeleri yapılıyor.

Bu bağlamda, oluşturulan komisyon dün Duruçay İlköğretim Okulu servis araçlarını ve sürücülerini denetledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Okul servisi denetimleri sürüyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Okul servisi denetimleri sürüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.