Öğretmen 1. bölüm izle - Öğretmen ilk bölüm 4 Mart 2020 FOX TV izle! Öğretmen dizisi full izle!

TAKİP ET

Öğretmen 1. bölüm (ilk bölüm) bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlandı. Öğretmen dizisinin 1. bölümü ile ilgili fragman ve tanıtımlar bir hayli ilgi çekmiş, sosyal medyada çok konuşulmuştu. Merakla beklenen Öğretmen 1. bölüm full tek parça izleyebilir, Öğretmen dizisiyle ilgili güncel gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Öğretmen 1. bölüm de (ilk bölüm) Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi'nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını...

Reklam
Reklam

Öğretmen 1. bölüm (ilk bölüm) bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlandı. Öğretmen dizisinin 1. bölümü ile ilgili fragman ve tanıtımlar bir hayli ilgi çekmiş, sosyal medyada çok konuşulmuştu. Merakla beklenen Öğretmen 1. bölüm full tek parça izleyebilir, Öğretmen dizisiyle ilgili güncel gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Öğretmen 1. bölüm de (ilk bölüm)  Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır.

ÖĞRETMEN 1. BÖLÜM İZLE

Öğretmen 1. bölüm full izle!
Bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. 

Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır.

ÖĞRETMEN İLK BÖLÜM İZLE

Öğretmen ilk bölüm full izle! 
Bu olaydan bir sene sonra Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır.

Kimsenin zarar görmediği patlamada; bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır… Akif Öğretmen; herkese büyük bir ders verecektir…

ÖĞRETMEN İLK BÖLÜM (1. BÖLÜM) FULL TEK PARÇA İZLE

Öğretmen dizisi 1. bölüm (ilk bölüm) 4 Mart 2020 Salı akşamı FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmuş, Öğretmen yeni bölümleri ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.