Öğrencinin "Okullar tatil olacak mı" sorusuna Bakan Özer'den gülümseten yanıt

TAKİP ET

Öğrencinin "Okullar tatil olacak mı" sorusuna Bakan Özer'den gülümseten yanıt, başlıklı haberin detayında; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesinde olduğu sırada sınıfların pencerelerinden öğrenciler tarafından "Okullar tatil olacak mı?" sorusu yöneltildi. Bakan Özer'in öğrencilere yanıtı, "Okullar tatil olmayacak" oldu. O diyalog yüzleri gülümsetti.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depreme karşı yenilenen Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yeniden hizmete açılması nedeniyle bugün düzenlenen törene katıldı. Bakan Özer’in okul bahçesinde bulunduğu esnada sınıflarının penceresinde seslenen liseliler, Özer’e “Okullar tatil olacak mı?” diye sordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yanıtı ise “Okullar tatil olmayacak” oldu. Milli Eğitim Bakanı Özer ile öğrencilerin arasındaki diyalog anları yüzleri gülümsetti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Öğrencinin “Okullar tatil olacak mı” sorusuna Bakan Özer’den gülümseten yanıt" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Öğrencinin “Okullar tatil olacak mı” sorusuna Bakan Özer’den gülümseten yanıt başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.