Öğrencilere siber güvenlik eğitimi

TAKİP ET

Öğrencilere siber güvenlik eğitimi, başlıklı haberin detayında; Malatya'da polis tarafından ortaokul öğrencilerine "Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı ile Siber Zorbalık" konularında bilgilendirme eğitimi yapılarak, gençlerin suça yönelmeleri engellenmeye çalışılıyor.

Reklam
Reklam

Malatya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelince Öğretmenler Ortaokulunda öğrenim gören 800 öğrenciye yönelik “Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı ile Siber Zorbalık” konularında bilgilendirme faaliyeti yapıldı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelince başka okullarda da eğitim faaliyetlerinin devam ettirileceği kaydedildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Öğrencilere siber güvenlik eğitimi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Öğrencilere siber güvenlik eğitimi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.