Öğrencilere Mevlid Kandili programı

TAKİP ET

Öğrencilere Mevlid Kandili programı, başlıklı haberin detayında; Malatya'da, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda öğrencilere yönelik Mevlid Kandili programı düzenlendi.

Reklam
Reklam

Rahmet elçisi Hz. Muhammed’in Dünya’ya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili vesileyle KYK yurtlarında sohbet programı düzenlenerek, katılan öğrencilere ikramlarda bulunuldu.

Öğrencilerin gönüllülük esasına göre katıldığı KYK yurtlarında düzenlenen sohbet programlarında Hz. Muhammed’in doğumu ve örnek hayatı anlatıldı.

Programların ilgi gördüğü kaydedildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Öğrencilere Mevlid Kandili programı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Öğrencilere Mevlid Kandili programı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.