Öğrenciler yaban hayatını yerinde inceledi
Öğrenciler yaban hayatını yerinde inceledi, başlıklı haberin detayında; Sinop'ta Dünya Yaban Hayatı Günü kapsamında ilkokul öğrencileri, Sarıkum Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hayvanlarla bir araya gelerek yaban hayatını yerinde inceledi.
Uluslararası düzeyde birçok okulu bünyesinde barındıran I am in the future projesine bağlı Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri, 3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü'nde, yaban hayvanlarına yönelik Türkiye'deki beş önemli merkezden biri olan Sinop Sarıkum Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Yapılan ziyarette görevli veteriner hekimler tarafından minik öğrencilere yaban hayatıyla ilgili bilgiler verildi. Burada tedavi gören yaban hayvanları ve çeşitli yaban hayatı hakkında konuşan görevliler, bakımı süren yavru ayıyı çocuklarla birlikte sütle besledi. Ayrıca merkezde tedavisi tamamlanan bir şahin ise, öğretmen Derya Ertekin ve öğrenciler tarafından doğaya salındı.
Daha güzel ve yaşanabilir bir dünya için doğayı, ormanları ve hayvanları koruma bilinci oluşturmayı hedefleyen I am in the future projesi öğretmeni Gül Seda Seçer, öğrencileriyle birlikte kendilerini ağırlayan ve hayvanların bakımını özenle sürdüren görevlilere teşekkür etti. Çocuklara hayvanları sevdirmeyi ve onları koruma bilinci aşılamayı amaçlayan sınıf öğretmeni Gül Seda Seçer, ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.Öğrenciler yaban hayatını yerinde inceledi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 04.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Öğrenciler yaban hayatını yerinde inceledi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)