Öğrenciler ve öğretmenler pozitif çıktı, okul kapatıldı

TAKİP ET

Öğrenciler ve öğretmenler pozitif çıktı, okul kapatıldı, başlıklı haberin detayında; Kars'ın Kağızman ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerin Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından okul kapatılarak uzaktan eğitim sistemine geçildi.

Reklam
Reklam

Kağızman’da yaklaşık 600 öğrencisi bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki öğrenci ve öğretmenler de pozitif vaka sayısının artması nedeniyle uzaktan eğitim sistemine geçti. Birçok öğretmen ve öğrencinin test sonuçlarının pozitif çıkmasıyla hemen harekete geçen Kağızman Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü okulun tamamına test yapılması kararını aldı. Yapılan testler ile onlarca öğrenci ve öğretmenin test sonuçları pozitif çıktı, okul ve pansiyon hemen kapatılarak uzaktan eğitime geçildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Öğrenciler ve öğretmenler pozitif çıktı, okul kapatıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Öğrenciler ve öğretmenler pozitif çıktı, okul kapatıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.