Öğrenciler doğada hem eğlenip hem öğrendiler

Öğrenciler doğada hem eğlenip hem öğrendiler başıklıklı son dakika haberinde; Düzce'de ortaokul öğrencileri Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahasını ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette hem yaban hayatı ve biyolojik çeşitliliğini öğrenciler hemde doğada olmanın keyfini çıkarttılar.

Düzce’de özel bir okulun öğrencileri yaban hayatını yerinde görmek üzere Efteni Yaban Hayatı Geliştirme Sahasına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette öğrencilere saha görevlileri yaban hayatı, biyolojik çeşitliliği ve Efteni Gölü’ndeki su kuşları hakkında bilgiler verdi. Doğa ile baş başa kalan öğrenciler ise keyifli anlar yaşadı.
Yetkililer; tabiat turizmi aktiviteleri kapsamında korunan alanlarda gezi, eğitim ve tanıtım faaliyetlerine devam edileceğini belirtirken Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahasını ziyaret eden ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür etmeyi de unutmadılar.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Öğrenciler doğada hem eğlenip hem öğrendiler" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Öğrenciler doğada hem eğlenip hem öğrendiler" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.