Odunluk alev alev yandı, apartmanın camları çatladı
Odunluk alev alev yandı, apartmanın camları çatladı, başlıklı haberin detayında; Düzce'de mahalle arasında bulunan odunlukta yangın çıktı. Alevler nedeniyle yakınında bulunan apartmanın camları çatladı.
Yangın, Beyciler Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Necip Baran’a ait evin yanında bulunan odunlukta bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Odunlukta alevleri gören mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Odunlukta alevler gökyüzüne kadar ulaşırken, çevresinde bulunan apartmanlardaki vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Odunluğun etrafında bulunan binalar da alevlerden nasibini alarak camları çatladı. İtfaiye ekiplerinin vakit kaybetmeden yaptığı müdahale ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Maddi hasar ile atlatılan yangın bölgede bulunan vatandaşlar tarafından görüntülenirken, odunluk küle döndü. Polis ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Türkiye ve Bursa haberleri, Son dakika haberler, güncel haberler HABER16.COM da.
"Odunluk alev alev yandı, apartmanın camları çatladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Odunluk alev alev yandı, apartmanın camları çatladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.