Odun fiyatları yükseldi

TAKİP ET

Odun fiyatları yükseldi, başlıklı haberin detayında; Odun fiyatları, geçen seneye göre yüzde 40 ila 50 arasında değişen oranlarda arttı.

Reklam
Reklam

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber odun fiyatlarına zam yapıldı. Geçen sene odunun ton fiyatı ortalama bin lira iken, bu yıl ise bin 400 liraya kadar çıktı.

Oduncular hem kendilerinin hem de tüketicilerin durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi. Kömürcü Vakkas Kasım “Geçen seneye göre yüzde 40 ila yüzde 50 bir zam oldu. “Geçen yıl satış fiyatımız bin lira iken bu yıl bin 400 liraya kadar çıktı” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Odun fiyatları yükseldi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Odun fiyatları yükseldi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.