Odesa'da vurulan Türk gemisi Yalova'ya ulaştı
Odesa'da vurulan Türk gemisi Yalova'ya ulaştı, başlıklı haberin detayında; Ukrayna'nın Odesa kenti açıklarında roket isabet eden Türk yük gemisi onarım için Yalova'nın Altınova ilçesinde bulunan tersane bölgesine getirildi.
Ukrayna'nın Odesa Limanı'ndan Yasa Denizcilik'e ait Marshall Adaları bayraklı Yasa Jüpiter gemisine roket isabet etmişti. Ölen ve yaralanın olmadığı gemide maddi hasar oluşmuştu. Odesa Limanı'ndan ayrılan 199 metre uzunluğundaki gemi, onarım için Yalova'nın Altınova ilçesinde bulunan Tersaneler Bölgesi'ne getirildi.
Safine Tersanesi'ne getirilen Yasa Jüpiter'e kılavuz gemiler de eşlik etti. Tersaneye çok sayıda polis ve sağlık ekibi önlem amaçlı sevk edildi.Tersane limanına çekilen geminin kısa sürede tadilatına başlanması planlanıyor.Odesa'da vurulan Türk gemisi Yalova'ya ulaştı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 25.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Odesa'da vurulan Türk gemisi Yalova'ya ulaştı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)