Ocak'ta transfer bombası patlayabilir

TAKİP ET

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi bir hayli hareketli geçeceğe benziyor. Son iddia gündeme bomba gibi düştü...

Reklam
Reklam

Kadıköy'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u devirdiği derbinin ardından Ocak'ta transfer bombası patlıyor. İşte astronomik teklif detayı ve çok konuşulan transfer iddiası...

Sportif Direktör Emre Belözoğlu liderliğinde yaz transfer döneminde şov yapan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sarı lacivertliler transfer hareketliliği dur durak bilmiyor. 18 yeni transferle bu sezona giren sarı lacivertli ekip, gelecek sezon planlamasını ve ligin ikinci yarısının planlamasını bugünden yapıyor.

Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğe gelmesiyle birlikte transferde çok atak bir görüntü çizen sarı-lacivertliler, kısa ve uzun vadeli transfer operasyonlarını birlikte yönetiyor ve kısa vadede bir ayrılık gözüküyor.

Fenerbahçe; Gökhan Gönül, Sosa, Caner Erkin gibi Süper Lig'in tecrübeli isimlerini kadrosuna katarken, Avrupa'da da kendini kanıtlamış Samatta, Perotti ve Pelkas gibi yıldız oyuncuları da transfer etmeyi başardı.

Birçok ismi kadrosuna katan sarı lacivertli ekipte Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici, Frey, Zanka, Isla, Tolgay Arslan, Mevlüt Erdinç, Garry Rodrigues, Jailson ve Vedat Muriqi gibi isimlerle de yollarını ayırdı.

Bu isimlerin ardından bir ayrılığın daha kapıda olduğu ve Fransız devinin, Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan'ı beğendiği öne sürüldü. İşte Ozan Tufan için astronomik rakamların konuşulduğu transferin detayları...

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Kadıköy'de oynanan maçı Lyon'un gözlemcisi takip etmişti.

Takvim'de yer alan habere göre; Uzun süredir milli oyuncuyu yakından takip eden Lyon'un devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

Takvim'in haberine göre, Fransız ekibinin astronomik bir ücretle sarı-lacivertlilere teklif götüreceği bildirildi.

Ozan Tufan geçtiğimiz sezondan beri ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Lyon'a Ozan Tufan vereceği cevap ise merakla bekleniyor.

Sarı-lacivertliler astronomik bir teklif gelmesi halinde transfere izin verecek.

Ozan Tufan, Lyon'a transfer olması halinde Lille forması giyen Burak Yılmaz, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı ile rakip olacak.