O da yıllardan nasibini aldı

TAKİP ET

Geçip giden zaman az ya da çok herkesi etkiliyor. Dünyanın en zengin insanı da olsanız, her tür imkan önünüzde serilse de üstelik.

Reklam
Reklam

Modern sinemanın "efsane" güzellerinden biri olarak nitelendirilen İtalyan oyuncu Monica Bellucci de bunun örneklerinden biri.

Sadece oyunculuğuyla değil, duru güzelliğiyle de her zaman ilgi odağı olan Bellucci, artık 50'li yaşlarının ortalarında. Bir dönem yüzüne yaptırdığı estetik müdahaleler ile gündeme gelen Bellucci de geçip giden yılların izlerini yansıtıyor. Ama o duru güzelliği 55 yaşına rağmen hala yerinde. Sadece ona yaşanmışlıklar eklendi.

55 yaşındaki iki çocuk annesi Monica Bellucci, yaz tatilini Yunanistan'ın Paros adasında sürdürüyor. Bellucci, önceki gün bir kadın arkadaşıyla birlikte objektiflere takıldı. Her ikisi de günlük şıklığı yansıtan yazlık elbiseler içinde olan Bellucci ve arkadaşı bir restorana yemeğe gitti. Güzel oyuncunun bazen düşüncelere dalması dikkat çekti. Başka arkadaşlarıyla buluşan ikili, uzun saatler boyunca keyifle yemeklerini yedi ve sohbet etti.