Nurettin Korkmaz kamptan ayrıldı

TAKİP ET

Nurettin Korkmaz kamptan ayrıldı, başlıklı haberin detayında; Yukatel Kayserispor'un genç oyuncusu Nurettin Korkmaz, Antalya kampından ayrıldı.

Reklam
Reklam

Yukatel Kayserispor'un genç futbolcularından Nurettin Korkmaz, Portekiz ikinci ligine transfer oldu. Sarı kırmızılı takımın 2002 doğumlu kanat oyuncusu Nurettin Korkmaz, Portekiz ekibi Trofense transfer oldu. Bu sezon ve önümüzdeki sezon geçerli olmak üzere 1,5 yıllık kiralık olarak Portekiz ekibinde forma giyecek olan Nurettin Korkmaz, Yukatel Kayserispor'un Antalya kampından ayrıldı.

20 yaşındaki oyuncu, Cuma günü Portekiz'e giderek yeni takımı ile sözleşme imzalayacak.




Nurettin Korkmaz kamptan ayrıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 27.01.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Nurettin Korkmaz kamptan ayrıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)