Nilüfer'de çocuklarla online kitap söyleşileri
Nilüfer'de çocuklarla online kitap söyleşileri, başlıklı haberin detayında; Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Çocuklarla Kitap Söyleşileri'ne konuk olan Hanzade Servi, "Karamel Kokulu Öykü Okulu" kitabını anlattı. Kitaplarında zıt duygulara yer vermeyi sevdiğini söyleyen Servi, "Okuduğum kitabın bana bütün duyguları yaşatmasını istiyorum" dedi.
Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü'nün her ay düzenlediği Çocuklara Kitap Söyleşileri, değerli yazarları çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Söyleşilere bu defa yazar Hanzade Servi konuk oldu. İki bölüm halinde çevrimiçi olarak düzenlenen söyleşiye Hatice Gani Erverdi Ortaokulu ve Koç Ortaokulu öğrencileri katıldı. Toplamda 120 öğrencinin katıldığı söyleşi, yazarın Karamel Kokulu Öykü Okulu kitabı üzerinden gerçekleşti. Kendisini gülmece yazarı olarak tanımlayan Hanzade Servi, Güldürmeden duramıyorum dedi.
Bir söyleşide kendisine En hüzünlü kitabınız hangisi? sorusunun sorulduğunu söyleyen Servi şöyle devam etti: Ben en hüzünlü kitabımı düşünürken şunu fark ettim ki, en komik kitaplarım aynı zamanda en hüzünlü kitaplarım. Benim için mizahın anlamı biraz da bu. Mizahı sadece gülmek ve güldürmek olarak görmüyorum. Mizahın içinde hüzün de var, hissettiğimiz her şey var. Kendimi üzgün hisettiğimde beni güldürecek bir kitap okurum hüznümü o şekilde yenerimMizahı en iyi anlatan kitaplardan birinin Karamel Kokulu Öykü Okulu kitabı olduğunu söyleyen Hanzade Servi, söyleşide çocukların sorularını da yanıtladı.Nilüfer'de çocuklarla online kitap söyleşileri başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.03.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Nilüfer'de çocuklarla online kitap söyleşileri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)