Nihal Olçok'tan Bakan Soylu'nun "Adil Öksüz" çıkışına tepki

TAKİP ET

15 Temmuz darbe girişiminde eşini ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği "Adil Öksüz'ün yerini biliyoruz" açıklamasına tepki gösterdi. Olçok, "Bir seçim zamanı Apo gibi iade edilmek üzere, muhafaza mı ediliyor bir yerlerde?" dedi.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında firari FETÖ'cü Adil Öksüz ile ilgili "Nerede olduğunu biliyoruz" açıklamasını yaptı. Soylu'nun açıklamaları sosyal medyada gündem olurken, 15 Temmuz darbe girişiminde eşini ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, İçişler Bakanı'nın açıklamalarına tepki gösterdi.

"SİZİN POLİTİKA ÜRETTİĞİNİZ KONU İÇİN BİZ AĞLIYORUZ"
Twitter hesabından paylaşım yapan Olçok, "Bir seçim zamanı Apo gibi iade edilmek üzere, muhafaza mı ediliyor biryerlerde? Ayrıca madem gizli neden dillendiriyorsunuz Sayın Süleyman Soylu, neden kalpleri ve akılları bulandırıyorsunuz? Ne geçiyor elinize acımıza acı katmakla. Sizin politika ürettiğiniz konu İçin biz ağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında FETÖ'nün firari sözde TSK imamı Adil Öksüz'le ilgili, "Nerede olduğunu biliyoruz. Ama bizde kalsın. Nasıl PKK'ya, DHKP-C'ye biz izleme yapıyorsak aynısını FETÖ'ye de yapıyoruz. Ankesör ve büfe soruşturmalarında yüzde 40 etkin pişmanlık oldu" şeklinde konuşmuştu.