Nevşehirde kan donduran vahşet! 3 ve 5 yaşlarındaki iki çocuk boğazı kesilerek öldürüldü!
Nevşehir'de bir apartman dairesinde 3 ve 5 yaşındaki Afgan iki çocuk öldürüldü. Anne ilk ifadesinde çocuklarını kayınbiraderinin bıçakladığını iddia etti.
Nevşehir'de bir apartman dairesinde 3 ve 5 yaşındaki Afgan iki çocuk öldürüldü. Anne ilk ifadesinde çocuklarını kayınbiraderinin bıçakladığını iddia etti.
Edinilen bilgiye göre, Karasoku Mahallesi Demir Hafız Caddesi'nde bir apartman dairesinde oturan Afgan ailenin evlerinde Rustam R. (3) ve Sahar R. (5) isimli kız çocuğu öldürüldü. Olay, anne Punam Rahimi'nin çığlıklarını duyan komşularının yardıma koşması sonrasında ortaya çıktı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralı halde bulunan anne Punam R., ilk ifadesinde çocuklarını kayınbiraderi R.R.'nin bıçakladığını söyledi. Anne Punam R. yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Cinayetin işlendiği cadde polis ekipleri tarafından trafiğe kapatılırken İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yerine savcının gelmesiyle birlikte olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından çocukların cansız bedenleri Nevşehir Belediyesi cenaze aracına konularak morga götürüldü.
Annenin verdiği ifadeler doğrultusunda amca R.R.'nin yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdürüldüğü bildirildi.
POLİS AİLEYİ GÖZ ALTINA ALDI! AMCA ARANIYOR!
Nevşehir'de iki Afgan çocuğun öldürülmesiyle ilgili çocukların anne ve babası gözaltına alındı.Cinayetin diğer şüphelisi amcanın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.
Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakalanması için Nevşehir polisi çalışmalarını sürdürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili olarak olay sırasında evde bulunan anne Punam R. ile eşi Mirvais R.’yi gözaltına aldı. Cinayetin bir diğer şüphelisi çocukların amcası olan Rami R.’yi ise arama çalışmaları sürüyor.
Karasoku Mahallesi Demir Hafız Caddesi’nde meydana gelen olayda Afgan Punam R., kayınbiraderi Rami R.’nin kendisi ve iki çocuğunu bıçakladığı iddiasıyla ya